De Berlijnbus volgeladen

SONY DSCSfeerplaatje, of niet soms? Hedenavond aan de Nieuwendam in de gietende regen de Berlijnmobiel volgeladen. Ruim dertig doeken en doekjes, iets meer dan de bedoeling was, maar voor je het weet valt er eentje stuk.

De zon schijnt in Berlijn, hoorde ik van mijn contact bij Meisterschueler. Het inrichten van de expositie aldaar gebeurt donderdag aan het eind van de middag. Vandaag een uitputtend schema van activiteiten opgesteld voor het gehele gezinsleven en wie er maar aanhaakt. Want het wordt druk in Berlijn.

Niet alleen ben ik er met Mireille en zonen Kiet en Luno, maar ook Angelique, Petra, Eric, Annefien, Fedra, Wim, Wendy, Dorien, Marjan, Ron, Leo en Marja zullen er zijn. Hoewel er geen officiële vernissage is, zullen we met dit gezelschap vrijdagavond toch zeker iets kunnen neerzetten dat daarmee sterke verwantschap vertoont.

Donderdag ook werk brengen naar Dutch Art & Design. Kan niet wachten. Hoeft eigenlijk ook niet. Nog één nachtje slapen. OK, twee.

2 gedachten over “De Berlijnbus volgeladen

  1. ik wens je veel mooie meemakelijkheden toe. Druk, heel druk, feest, kater en zorgen zijn voor later. En veel ruimte in de bus terug.

  2. Veel succes en vooral veel plezier gewenst in dat verre Berlijn. Knuffels voor hen die dat op prijs stellen, maar zeker voor onze kleinzoons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s