Nu ook in Schagen! Bij Mooie Ogen

Hedenochtend een nieuwe expositie ingericht in Schagen. De exclusieve brillenmodezaak Mooie Ogen is zo gastvrij maar liefst elf doeken van mij te exposeren, vanaf heden tot eind november. Je weet gewoon niet wat je ziet gewoon!

43390788_2478677432150374_1999995437423001600_n

Indruk van de expo bij Mooie Ogen.

Sharon Couwenhoven van Mooie Ogen is erg enthousiast over de manier waarop mijn werk ‘werkt’ in haar zaak aan de Molenstraat in Schagen. En ik ben zelf ook onder de indruk, want exposeren in een ‘winkel’ is niet iets wat ik vaak doe. Het kan zo zijn dat het werk verdwijnt in de winkel, of dat de winkel verdwijnt door het werk. Bij Mooie Ogen vult het elkander mooi aan.

In de etalage hangt een doek dat ik speciaal voor deze expositie schilderde: een heerschap met een auqakleurige neusfiets.

43386613_2478674925483958_2117580522317152256_n

Heerschap met aquakleurige neusfiets.

Veel van het werk dat in Schagen is te zien schilderde ik dit jaar in Studio a Go Go in het voormalig postkantoor in Hoorn. Daar maakte ik ook het eerste volledig abstracte werk dat eveneens deel uitmaakt van de tentoonstelling bij Mooie Ogen: het forse doek staat op een ezel bij een van de twee entrees van de zaak. Het is voor het eerst dat het abstract-expressionistische werk van mij ergens in het openbaar te bezichtigen is.

Ondertussen, dat mag u best weten, draait Studio a Go Go al weer op volle kracht in de voormalige Philipsfabriek in Hoorn. Van daaruit worden op dit moment wederom allerhande plannen gesmeed om mijn kunsten onder de aandacht te brengen.
Kijk trouwens ook bij @stiemer op Instragram. Je weet gewoon niet wat je ziet gewoon!

En: de komende weken tot eind november ben ik ook aan het werk met Dikke Show op het Grote Oost 2-4 in Hoorn. Daar beschilderen Botox, Boxie, STHOM, Mies Reus, Jorg de Vos, Arno van de Pol, Wilfredo Daalmeijer en mijzelve een wand van acht bij twee meter met het thema Gouden Eeuw. Hierover meer in het volgende blog. Doch van woensdag tot en met zondag gratis te bezoeken, van 13 tot 17 uur. En je krijgt er nog een prachtige fototentoonstelling bij cadeau ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s