Berlin or bust

De Kik Kid bus.

De Kik-Kid bus.

Ziehier een lichtbeeld van de artiest zelf, die betrapt wordt bij het verlaten van de bijrijdersstoel van een Peugeot Expert. Niet zomaar een Peugeot Expert, maar de Peugeot Expert waarmee de artiest straks met het gehele gezinsleven en dertig kunstwerken naar Berlijn vertrekt. De bus werd vandaag afgeleverd door Hans en Ineke, die hiervoor vanaf deze plek niet alleen lof-, maar ook danktuitingen toegezwaaid krijgen.

Het symbool op de zijkant van de bus kunt u kennen van Kik-Kid, het even smaak- als stijlvolle kinderkledingmerk, waarover alle informatie is te vinden op www.kik-kid.nl .

Ondertussen is ook duidelijk geworden dat de eerste (grote) expositie vermoedelijk reeds op 27 februari wordt ingericht. Dat maakt het mogelijk deze op dezelfde dag vanaf 18 uur reeds te bewonderen. Uit een door mij deducerend samengestelde inventarisatie mag geconcludeerd worden dat er de dag erna, inclusief mijzelf en mijn gezinsleven, zo’n vijftien familieleden, vrienden en bekenden in Berlijn zijn. En dat is mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s