Zet u het gerust in die krant van u

krantekeDe checklijst op weg naar Berlijn wordt aan de bovenkant korter, maar er komen aan de onderzijde weer zaken bij. Het vervoer heen is geregeld, een vierwielig motorvoertuig waarin het gehele gezin plus een vele tonnen vertegenwoordigende kunstcollectie kan worden vervoerd. De sponsor hiervan wenst anoniem te blijven, het is KIK KID, die heul mooie kledij maken voor kinderen en tieners. Kijk maar eens.

Niet onbelangrijk is dat er nog schilderijen uit Wognum en Amsterdam naar mijn atelier terug moeten komen van voorbije exposities. Slaapplek in Berlijn, hoe laat waar daar etc. Logistiek a gogo.
Ondertussen ziet het er naar uit dat er een ware exodus vanuit Nederland plaatsvindt richting Berlijn, want ik verwacht dat ‘we’ op de eerste of tweede avond dat de expo in de Meisterschueler te zien is met zo’n vijftien kunstminnende types zullen zijn, als het er niet meer zijn. Wonderbaarlijk.
Een al even wonderlijke ervaring: Ik stond in de krant. In de krant waarin ik doorgaans degene ben die de vragen stelt. Zie bijgevoegde afbeelding. Er staat ook iets op http://www.nhd.nl. Ben inmiddels zelfs aan de telefoon herkend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s